Autisme, een diagnose en dan…

Autisme, een diagnose en dan…

Woensdag 24 november 2021

Gastspreker: Danique de Roon
Gespreksleider: Ralph Löwenstein

Wat brengt de diagnose autisme spectrum stoornis (ASS)? Verandert dat iets aan de kwaliteit van je leven? Welke hulp is er voorhanden en waar vind ik die? Hoe zou je leven eruit gezien hebben, zonder de diagnose autisme?

Danique de Roon heeft de diagnose ASS. Graag neemt ze ons mee in haar ervaringen en deelt ze met ons wat haar geholpen heeft. Danique gaat met ons in gesprek over haar jeugd en wat de diagnose haar gebracht heeft.
 
Laten we de ervaringen delen!

We moeten de regels hanteren die de overheid stelt. U moet bij binnenkomst een Coronatoegangsbewijs tonen.

Een coronatoegangsbewijs is een digitaal of papieren certificaat waarmee je vanaf 25 september toegang krijgt tot de BaLaDe.  Door middel van een QR-code die je via de CoronaCheck-app kan opvragen, is het mogelijk een negatieve test, vaccinatie- of herstelbewijs te tonen.

Bij alle goedgekeurde Europese vaccins krijg je vanaf 14 dagen na je vaccinatie het toegangsbewijs. Het Janssen vaccin is een uitzondering op de regel. Hierbij geldt dat je 28 dagen moet wachten. Een herstelbewijs is een positieve testuitslag van minimaal 11 en maximaal 180 dagen oud. Een negatief testbewijs mag maximaal 24 uur oud zijn.

Wie geen smartphone heeft kan een Coronapas downloaden en afdrukken via: https://coronacheck.nl
Deze avond is vrij toegankelijk voor ouders en familie van kinderen met autisme, belangstellenden, hulpverleners, leerkrachten en docenten. Ook voor jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis, die vragen hebben over dit onderwerp. U bent allemaal van harte welkom! Toegang gratis, een gift is welkom, vooraf aanmelden is NIET noodzakelijk!

MEER INFORMATIE

E-mail: autismecafewaalwijk@gmail.com
Bij vragen kunt u contact opnemen met de contactpersonen van Autismecafé Waalwijk.

Bellen kan ook:
Astrid van Dorsten (06-247 708 18) of
Wouda van Mensfoort (06-268 459 08)

VERLOOP AVOND

19.00 uur   Ontvangst met koffie & thee
19.25 uur   Welkom en start programma
19.30 uur   Deel 1
20.30 uur   Pauze
20.45 uur   Deel 2
21.30 uur   Napraten met een drankje

LOCATIE

BaLaDe 1
5142 WX  WAALWIJK
Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij ingang De Jonghestraat. Toegang gratis, een gift is welkom, vooraf aanmelden is NIET noodzakelijk!