Sponsoring

Sponsoring

De Kansenfabriek helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om te wennen aan en te groeien in het arbeidsproces. Niet alleen mensen met een verstandelijke beperking, maar ook mensen die om andere redenen lastig werk kunnen vinden. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan mensen die arbeidsongeschikt zijn geraakt als gevolg van een burn-out.

Via horeca- en receptiewerk doen de bovengenoemde groepen mensen onder professionele begeleiding werkervaring op. Dit versterkt hun positie op de arbeidsmarkt aanzienlijk.  Voor velen van hen heeft dit al geleid tot een vaste baan elders.

De Kansenfabriek is tevens een ontmoetingsplaats voor mensen uit de buurt, zowel zakelijk als particulier. Het is een zogeheten social enterprise met een sterk sociaal betrokken en maatschappelijk Waalwijks gezicht.

Zo helpt u ons

Bent u een lokale ondernemer met een groot maatschappelijk Waalwijks hart en zou u graag willen bijdragen aan het succes van De Kansenfabriek? Dan staan wij zeker open voor samenwerking.

Hoe u ons kunt helpen? Te denken valt aan financiële ondersteuning, maar ook aan het leveren van producten, materialen of apparaten die ons helpen bij de uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden of tijdens activiteiten.

Zo helpen wij u

In ruil voor uw bijdrage nemen wij u mee in onze communicatie-uitingen. Te denken valt aan vermeldingen op de website en/of in persberichten. Door ons te steunen bevordert u niet alleen de arbeidskansen van onze medewerkers, maar laat u tevens aan alle Waalwijkers zien dat u een ondernemer bent met een groot sociaal en betrokken hart!

Mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op.