Grand Café

Grand Café

→  Bekijk de actuele lunchmenu- en drankenkaart.

→  Bekijk het actuele menu van de dinsdag- en donderdagavond diners onder Nieuws

→  Bekijk onze openingstijden.

Lekker eten en drinken

In De Kansenfabriek kunt u lekker eten en drinken in een warme, sfeervolle en professionele omgeving.

Wij zijn een leerwerkbedrijf. Door u te bedienen, doen onze medewerkers essentiële werkervaring op. Hierdoor verbetert hun kans op de arbeidsmarkt. Het eten wordt door onze professionele kok met verse producten bereid en smaakt heerlijk. De kwaliteit van onze producten is groot. Onze prijzen zijn klein.

U kunt bij ons terecht voor koffie (of wat anders te drinken), een lunch of warme avondmaaltijd.

Lunch Kansenfabriek Waalwijk
Gezellig samen lunchen in ons Grand Café

Koffie met gezelligheid

Even gezellig bijpraten met (on)bekenden uit de buurt onder het genot van een bakje koffie? In ons Grand Café schenken wij de lekkerste koffie, perfect van smaak. Liever thee of iets fris? Geen probleem, we hebben het allemaal.

Verse lunch

Lunchen in Waalwijk? Kom naar De Kansenfabriek. Onze professionele kok Teun Thomassen tovert de lekkerste gerechten op uw bord, bereid met verse en eerlijke producten uit eigen streek. Puur genieten. Kom gerust eens proeven. Onze lunchkaart is divers en bevat voor ieder wat wils.

Warme avondmaaltijd

Geen tijd of geen zin om te koken? Op dinsdag- en donderdagavond serveren wij smakelijke en gezonde, warme 2-gangen maaltijden uit eigen keuken voor slechts EURO 6,50 p.p. Kijk onder Nieuws voor de 2-gangen diners van de komende maand.

U bent samen (tot 4 personen – vanaf 5 personen berekenen wij een andere prijs) of alleen van harte welkom. De dinsdag- en donderdagavonddiner zijn erg populair. Reserveren is dan ook noodzakelijk (vanaf 1 week van te voren). Neem daarvoor even contact met ons op.

Buitenterras
In de lente en zomer volop genieten op ons buitenterras!