Ellen Brok, nieuw gezicht in De Kansenfabriek

Ellen Brok, nieuw gezicht in De Kansenfabriek

Ellen Brok (foto) is het nieuwe horeca-gezicht van De Kansenfabriek. Ze begint per 1 oktober als horecamedewerkster en keert daarmee terug naar bekend terrein, want ze was al eens eerder actief in BaLaDe.

Ze houdt er van om een ‘manusje-van-alles’ te zijn, net als bij haar vorige werkgevers. Ooit was ze in wijkpunt BaLaDe de rechterhand van zakelijk leider Walter van Spaandonk. Over haar nieuwe werkgever, de Kansenfabriek, zegt ze: ‘De Kansenfabriek is een heel bijzonder concept. Een gezellige sfeer is voor mij enorm belangrijk. Het ‘welkom gevoel’ zal ik een warm hart toe dragen. Samen met de cliënten en collega’s wil ik het nóg bruisender gaan maken’.

Zo is het Ellens bedoeling om eens per maand op zondag een 3-gangen lunch voor €10,00 te organiseren. En de Kansenfabriek is voortaan, na een zomerstop, met ingang van 5 oktober weer op vrijdag open.

Ellen Brok is in het Waalwijkse een bekend gezicht. Ze is 28 jaar werkzaam geweest bij Dansstudio Lizan in Waalwijk. ‘Dat was mijn lust en mijn leven. Omgang met mensen van 3 tot 90!!’

Ze staat als single ‘blij in het leven’, zegt ze. ‘Ik ben een beetje een workaholic en perfectionistisch aangelegd.’ Ze heeft een bijzondere hobby: Braziliaanse percussie spelen, in een band in Oisterwijk met de naam Hardslag. Daarnaast wandelt en fietst ze graag en doet ze aan Zumba.