Teuns keukenbrigade vernieuwt lunchkaart

Teuns keukenbrigade vernieuwt lunchkaart

Kok Teun Thomassen en zijn keukenbrigade presenteren een nieuwe lunchkaart. Ze spelen daarmee in op de wensen van het groeiende aantal mensen dat het onlangs van nieuw meubilair voorziene grand café weet te vinden.

“We willen zo eens per halfjaar de menukaart van een paar nieuwe gerechten voorzien”, legt Teun uit. “Maar onze sterkhouders blijven gewoon.” Dus: het veelgevraagde broodje carpaccio, de wrap omelet en het broodje zalm blijven. Nieuw zijn het pannetje pikante kip en een aantal vegetarische gerechten zoals salade of brood met gegrilde groenten, een broodje met gesmolten brie en walnoten (foto) en een salade vernieuwde club sandwich. “We merken dat steeds meer mensen die hier in BaLaDe wonen en werken vegetarisch eten en willen daar graag op inspelen.” Zo staan er ook altijd twee vegetarische soepen op de kaart.

Manager Mirjam Vaarties: “Het wordt steeds drukker tijdens de lunch. Mensen merken dat ze hier uitstekend kunnen eten, alles wordt vers bereid voor een hele mooie prijs. Als ze hier eenmaal een keer geweest zijn, komen ze allemaal terug.” Voor groepen zijn er speciale luncharrangementen, bijvoorbeeld voor vergaderingen in BaLaDe.

CARNAVAL
De Kansenfabriek is ook al aan het warmdraaien voor het komende carnaval. Op maandag 24 februari is de Kansenfabriek gesloten. De carnavalsdinsdag is er tijdens het diner een stamppotbuffet waarvoor u reeds mag reserveren. Het zondagse twaalfuurtje van 23 februari is in verband met carnaval verplaatst naar zondag 1 maart. Ook daarvoor kunt u reeds reserveren.