Fysiotherapie van Heeswijk en van der Valk wordt vanaf 1 juli Fysiotherapie BaLaDe

Fysiotherapie van Heeswijk en van der Valk wordt vanaf 1 juli Fysiotherapie BaLaDe

Vanaf 1 juli verandert de naam fysiotherapie van Heeswijk en van der Valk in Fysiotherapie Balade. Het eigenaarschap van Ad van Heeswijk wordt overgenomen door een nieuwe eigenaar. Oud-eigenaar Hans van der Valk blijft nog steeds (mede) eigenaar van de praktijk. Ad van Heeswijk zal dit jaar nog steeds parttime verbonden blijven aan de praktijk en zal zich voornamelijk richten op APM ( Akupunkt Massage nach Penzel, www.apm-penzel.nl) en sportfysiotherapie.

Nieuwe eigenaar
De nieuwe (mede)eigenaar van de praktijk fysiotherapie Balade is Pim Priest.
Pim is een geboren en getogen Waalwijker en is al een bekend gezicht in de praktijk gezien hij bij de praktijk in het verleden stage heeft gelopen en heeft gewerkt.
Daarnaast is hij een aantal jaren ervaring op gaan doen in diverse andere fysiotherapiepraktijken. Pim is opgeleid tot algemeen fysiotherapeut en tot Master Manueel therapeut en is gespecialiseerd in het verhelpen van hoofdpijn (migraine/spanningshoofdpijn/hoofdpijn vanuit de nek), nekpijn – rugpijn en schouderpijn klachten. Daarnaast behoort het behandelen van sport gerelateerde problemen en dry needling tot een van zijn specialisaties.

Nieuwe visie

We willen een allround fysiotherapiepraktijk zijn voor zowel oude als jonge patiënten. Met gespecialiseerde fysiotherapeuten zal fysiotherapie Balade gaan staan voor een nieuwe moderne visie waarbij het doel is om patiënten zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen. Maar ook patiënten met chronische klachten op een optimale manier te begeleiden. Samenwerking tussen therapeut en patiënt is daarbij van wezenlijk belang. Er wordt ingezet op een mensgerichte aanpak met aandacht voor de patiënt waarbij niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak aanpakken van het gezondheidsprobleem het gemeenschappelijke doel zal zijn van de praktijk. De combinatie tussen jarenlange ervaring van Hans van der Valk en de moderne visie van Pim Priest is wat deze praktijk zo uniek maakt. Er zal ingezet worden op de meeste moderne therapieën zoals dry needling, triggerpoint therapie, shockwave, moderne manuele therapie en andere innovatieve therapieën. Daarnaast wil de praktijk meer gaan inzetten op multidisciplinaire samenwerking binnen het gezondheidscentrum van de BaLaDe en andere samenwerkingsverbanden gaan starten in Waalwijk.