Kansenfabriek en vrijwilligers zijn één

Kansenfabriek en vrijwilligers zijn één

De Kansenfabriek, het dorpsplein voor Waalwijk-Oost en misschien wel meer, kan niet zonder vrijwilligers. En mensen die vrijwilligerswerk zoeken, vinden er een warme en leerzame werkomgeving.

Er zijn binnen de organisatie veel verschillende taken te verrichten. We zoeken vrijwilligers voor in de keuken, receptie, Grand Café en daarnaast iemand die promotiewerk doet, zoals het maken van folders, flyers en andere manieren waarop de Kansenfabriek zich kan presenteren. De enige voorwaarde vooraf is dat je minstens één dagdeel per week beschikbaar bent, eventueel ook in de avonden.

De Kansenfabriek is weer aan het opbouwen na de Coronasluiting. De horeca draait prima, de dineravonden (2 gangen voor € 5,–) op dinsdag en donderdag worden goed bezocht, er worden van maandag t/m zaterdag veel afhaalmaaltijden verzorgd (ook 2 gangen voor € 5,–) en eens per maand hebben we een 12-uurtje op zondag, eveneens voor slechts € 5,–.

 Om de drukte en een toenemend aantal activiteiten op het sociale vlak te kunnen bolwerken zijn er echter ook meer handen nodig. Wie een leuke en zinvolle bezigheid zoekt of ‘in between jobs’ zit, heeft aan de Kansenfabriek een uitstekende werkplek. Via vrijwilligerswerk zijn de afgelopen jaren inmiddels al 24 mensen naar een reguliere baan gegaan. De Kansenfabriek staat uitstekend op je cv, zo is al vaak gebleken.

Daarom is de Kansenfabriek eigenlijk constant op zoek naar nieuwe mensen. Er wordt goed voor vrijwilligers gezorgd. Er is een jaarlijks uitje, een zomerborrel en een kerst- en sinterklaasattentie. Maar het belangrijkst is misschien nog wel dat vrijwilligers zichzelf bij de Kansenfabriek kunnen ontwikkelen en mee kunnen blijven draaien in de maatschappij.

Interesse? Maak dan vrijblijvend een afspraak, telefonisch 0416-760134 of mail naar e.brok@balade.nl . Graag aangeven waar je voorkeur naar uitgaat.