Kerstontbijt 2019 smaakt naar meer!

Kerstontbijt 2019 smaakt naar meer!

Als het aan het clubje vrijwilligers dat het dit jaar heeft verzorgt ligt, komt er dit jaar zeker wéér een kerstontbijt in de Kansenfabriek”, zegt Netty Ekkel, de bedenkster van de zeer geslaagde eerste editie op Eerste Kerstdag. “Het was met 43 deelnemers supergezellig.”
Voor 2 euro kregen de gasten een uitgebreid ontbijt dat zelfs met een glaasje kerstbubbels begon. “Veel mensen zeiden: dat kan toch niet! Maar dat kan dus wel dankzij zeer bevlogen vrijwilligers.”
En uiteraard aangevuld met subsidie die ervoor bestemd is dat mensen meer met elkaar in contact komen.
Francien Oirbans was een van de gasten. “Echt fantastisch”, vond zij het ontbijt. Als bewoonster van BaLaDe ontmoette zij niet alleen medeflatbewoners. “Er waren ook veel mensen van buiten. Een mooie manier om elkaar te ontmoeten. En er was veel lekker eten! Ik hoop dan ook dat er een vervolg komt komende kerst. Zo’n onderbreking van de kerstdagen is heel fijn, het zijn normaal toch lange en donkere dagen.”
Francien woont al sinds de start van BaLaDe tien jaar geleden in het complex. “Met erg veel plezier. Ik zit bij de kaart- en hobbyclub, dineer twee keer per week met onze vaste groep en zit op de gym. Er is hier van alles te doen. ”