Steun De Kansenfabriek via Rabo Clubsupport!

Steun De Kansenfabriek via Rabo Clubsupport!

Stichting De Kansenfabriek doet ook dit jaar mee aan de Rabo Clubsupport. De actie waarmee de leden van de bank een deel van de winst van de coöperatieve bank aan verenigingen schenken. Van 27 september tot 11 oktober kunnen Rabobankleden via internet stemmen om aan te geven welke ingeschreven goede doelen in hun regio zij graag gesteund zien door hun bank. Wie een Raborekening heeft en lid is, mag in totaal vijf stemmen uitbrengen. Maximaal twee per deelnemer aan de Clubsupport. Wie De Kansenfabriek wil steunen, kan dat doen via https://www.rabobank.nl/clubsupport.
De Kansenfabriek koppelt een concreet doel aan het geld dat ze via de actie binnen hoopt te halen: nieuwe terrastafels voor het buitenterras. Voor het grand café en restaurant binnen zijn inmiddels al nieuwe tafels en stoelen besteld. Het is de bedoeling dat voor het einde van het jaar al het binnen- én buitenmeubilair is vernieuwd.
Voor wie meer wil weten over De Kansenfabriek: het is een WIJ-dienstencentrum in BaLaDe waar iedereen welkom is om te eten, drinken, vergaderen, feesten, samen te komen, zaken te doen, te flexwerken en nog veel meer. De Kansenfabriek biedt kansen aan cliënten van Prisma en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze vinden er dagbesteding maar ook om weer te werken en zelfvertrouwen te winnen. Mogen zijn zoals je bent en gezien worden zijn belangrijke pijlers in de filosofie van De Kansenfabriek.
Het restaurant is doordeweeks open voor de lunch en op dinsdag- en donderdagavond zijn er voor de prijs van 5 euro 3-gangendiners. Iedereen laatste zondag van de maand is er voor 3,50 euro een 12-uurtje. Voor vergaderingen zijn er tegen schappelijke prijzen verschillende ruimtes te huur, voor gezelschappen van 2 tot 100 personen. Ook luncharrangementen voor groepen zijn mogelijk.