Autismecafé: Een late diagnose

Autismecafé: Een late diagnose

Woensdag 25 mei 2022

Gastspreker: Saskia de Roon
Gespreksleiders: Ineke Scheepstra en Inèz Mimpen

Saskia voelde zich anders haar hele leven. Ze ervaarde alles als bijzonder intens. Gepest op school en op haar werk. Altijd een vol hoofd. Het gevoel niet geaccepteerd te worden, dat ze er niet toe doet. Nagenoeg geen vrienden. Jaren last van controledrang.
Na het lezen van het boek Zondagskind van Judith Visser, dat gaat over het leven van een vrouw met autisme, vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Op haar 52e wist ze eindelijk wat haar anders maakte.
Saskia geeft ons een inkijkje in haar leven. Ze vindt het spannend om gastspreker te zijn. Saskia is introvert maar hoopt dat ze door het delen van haar verhaal anderen kan helpen.
Wellicht hebt u ook nog vragen of ervaringen die u wilt delen. We zien u graag woensdagavond 25 mei in de BaLaDe om met ons in gesprek te gaan. 

Deze avond is vrij toegankelijk voor ouders en familie van kinderen met autisme, belangstellenden, hulpverleners, leerkrachten en docenten. Ook vrij toegankelijk voor jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis, die vragen hebben over dit onderwerp. U bent allemaal van harte welkom! Toegang gratis, een gift is welkom, vooraf aanmelden is NIET noodzakelijk!

VERLOOP AVOND
19.00 uur   Ontvangst met koffie & thee
19.25 uur   Welkom en start programma
19.30 uur   Deel 1
20.30 uur   Pauze
20.45 uur   Deel 2
21.30 uur   Napraten met een drankje

LOCATIE
BaLaDe 1
5142 WX  WAALWIJK
Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij ingang De Jonghestraat. Toegang gratis, een gift is welkom, vooraf aanmelden is NIET noodzakelijk!

MEER INFORMATIE
E-mail: autismecafewaalwijk@gmail.com
Bij vragen kunt u contact opnemen met de contactpersonen van Autismecafé Waalwijk.

Bellen kan ook:
Astrid van Dorsten (06-247 708 18) of
Wouda van Mensfoort (06-268 459 08)