Band Midlife Crisis gaat weer knallen op 15 november!

Band Midlife Crisis gaat weer knallen op 15 november!

Als er al een gezelschap bestaat dat zich ‘huisband van de Kansenfabriek’ mag noemen dan is het wel Midlife Crisis. De zeskoppige groep strijkt vrijdag 15 november weer neer op het podium van het Grand Café met een wervelende rock ’n roll show. De aanvang is 19.30 uur en de toegang is gratis.

De optredens van Midlife Crisis zijn onderhand legendarisch. Ondanks de naam en de leeftijd van de heren in de band is er absoluut nog bij niemand sprake van crisis. Wie er op eerdere avonden in de Kansenfabriek al bij was, herinnert zich vast nog hoe er toen de hele avond volop werd gedanst. Een aantal fans komt zelfs verkleed als rock ’n roll-dansers op hun optredens af. Het waren avonden om niet snel te vergeten en zeker een reden om er deze keer wéér bij te zijn.  De ruimte voor het podium zal zo worden ingericht dat er volop gelegenheid tot dansen is.

De band bestaat uit zes muzikanten die in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw al muzikaal actief waren in de Langstraat. In bands als The Viscounts en Caravan deden ze ervaring op en groeiden hun muzikale kwaliteiten. Vanaf eind jaren tachtig spelen ze al samen en sindsdien hebben ze hun repertoire gestaag uit weten te breiden tot meer dan 150 hits.

Hun optreden staat garant voor een groot feest der herkenning. Allerlei Engelstalige pareltjes uit de jaren zestig en zeventig zullen passeren: van Cliff Richard, Elvis Presley en Fats Domino tot The Beatles, The Everly Brothers en The Rolling Stones.

De groep bestaat uit Jan van Bergen (sologitaar), Martien Bergmans (basgitaar), Wim Brands (drums), Richard Clausing (percussie), Jef van Dijk (keyboard) en Gerard Mahieu (zang en gitaar).