Opening spreekuur Stichting Gratis Rechtshulp bij BaLaDe

Opening spreekuur Stichting Gratis Rechtshulp bij BaLaDe

Stichting Gratis Rechtshulp is erg blij te kunnen meedelen dat mensen vanaf donderdagavond 11 juni tussen 18.00 en 20.00 uur weer van harte welkom zijn tijdens het spreekuur op de begane grond in het gebouw van BaLaDe. Vanwege de Corona maatregelen dient wie wil komen vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Zonder afspraak kunnen de juridische hulpverleners helaas niemand  ontvangen. Ook blijven zij natuurlijk per e-mail bereikbaar via advies@gratisrechtshulp.net. Telefonisch is de stichting bereikbaar op 06-21991568.

Vanwege de Corona crisis was het tijdelijk niet mogelijk om het spreekuur voort te zetten. Met inachtneming van de huidige Corona maatregelen kan de stichting nu maximaal twee klanten in de  spreekruimte ontvangen. Elk gesprek zal maximaal een half uur duren. In het gebouw van BaLaDe dienen bezoekers zich strikt aan de regels te houden. Bij binnenkomst dienen mensen de handen te desinfecteren met desinfectiemiddel dat bij de ingang staat. Daarna kunnen zij plaatsnemen in de hal waar stoelen staan opgesteld en dienen ze minimaal 1,5 meter afstand te houden van andere personen. Wie ziek of verkouden is blijft thuis.

Stichting Gratis Rechtshulp blijft mensen graag helpen met juridische vraagstukken en verwijst graag door naar de juiste instanties indien de medewerkers een probleem of vraag niet zelf kunnen tackelen. Zij zijn graag behulpzaam op het gebied van het strafrecht (o.a. gerechtelijke procedures, strafbeschikkingen, VOG), arbeidsrecht (o.a. beëindigingsovereenkomst, ontslag, ziekte, sociaal zekerheidsrecht (o.a. UWV-zaken), personen- en familierecht (o.a. echtscheiding, omgangsregeling), verbintenissenrecht (o.a. overeenkomsten, consumentenkoop, ook internetaankoop), schadevergoedingen en nog op andere minder bekende rechtsgebieden. Gevorderde rechtenstudenten, begeleid door een advocaat, staan voor mensen met een hulpvraag klaar. Kijk voor meer informatie op de website: www.gratisrechtshulp.net